Vi per Vida és una asociació sense ànim de lucre que té com a principal objectiu recaptar fons per a la recerca en el coneixement de la metàstasi del càncer mitjançant activitats solidaries relacionades amb el món del vi.

tastos

TASTOS SOLIDARIS

Organitzem tastos de vi dirigits per en Xavi Ayala on, fent un donatiu simbòlic, podem tastar gran varietat de vins de les diverses denominacions d'origen catalanes.
Els diners recaptats es donen íntegrament a l'IRB de Barcelona.

vins

vins

Estem treballant en l'el·laboració de diferents vins, en col·laboració amb alguns cellers amics que recolzen la nostra iniciativa.
Molt properament en donarem els detalls, així com la manera d'adquirir-los.

 

samarretes

marxandatge

També es pot col·laborar mitjançant la compra de diferents elements de marxandatge amb el nostre logotip: el dionís ViperVida creat per la gran ninotaire Pilarín Bayés.

Un any després, el projecte Vi per Vida es va fent gran.

 

Ja tenim un any i tornem a Mollerussa. La ciutat que va veure néixer el projecte Vi per Vida va respondre per segon any consecutiu a la nostra crida en favor de la investigació de la metàstasi. Unes 200 persones van poder tastar dos vins blancs i quatre de negres, tot gaudint del vi i mostrant la seva solidaritat i suport al projecte.

De la mateixa manera que ho van fer l'any anterior, el grup de percussionistes Tabalats van posar ritme al tast de Mollerussa. I també vam tenir l'ajuda indispensable de l'Agrupament Escolta Cal Met en el servei del vi.

 

 
mollerussa1514.jpg

Viatgem fins a Llorenç del Penedès, a la mostra de vins i caves ViGralla.

 

El tercer tast solidari Vi per Vida va ocupar un espai dins la programació d'activitats de la 5a Mostra de Vins i Caves del Baix Penedès ViGralla. I com que la cosa anava de vi i de gralla, en aquesta ocasió el tast va seguir una línia argumental basada en la música per poder degustar sis vins de la zona del Penedès.

En aquest cas, entre vins i gralles, vam poder comptar amb la presència dels Grallers de la Torre donant ambient musical a la jornada.

 

De terres endins cap a la costa: Calella acull el projecte Vi per Vida

 

L'antiga fàbrica Llobet i Guri de Calella va ser l'espai que va acollir el segon tast solidari del projecte Vi per Vida. Gràcies a les gestions de Quim Seguí i al recolzament de l'Ajuntament de Calella, unes 350 persones van poder tastar sis vins de diferents denominacions d'origen catalanes i contribuir a recollir fons per la recerca en càncer i metàstasi.

 

 
calella_2
calella_1
calella_3

Un recorregut per les 7 subzones de la DO Costers del Segre

 

Tot comença a Mollerussa. El Pavelló Firal de la capital del Pla d'Urgell va acollir el primer tast solidari, amb la participació de més de 300 persones, que van poder tastar set vins provinents de cada una de les set subzones que conformen la DO Costers del Segre.

També ens hi van acompanyar l'alcalde de Mollerussa Marc Solsona, el director general de l'INCAVI Jordi Bort, el director de l'IRB Barcelona Joan Guinovart, i el Conseller d'Agricultura Josep Maria Pelegrí.